EUB utasbiztosítás

Városnézés Rómában egyénileg Hotel ***

Városnézés Rómában egyénileg Hotel ***
Városnézés Rómában egyénileg Hotel ***Városnézés Rómában egyénileg Hotel ***Városnézés Rómában egyénileg Hotel ***Városnézés Rómában egyénileg Hotel ***Városnézés Rómában egyénileg Hotel ***Városnézés Rómában egyénileg Hotel ***Városnézés Rómában egyénileg Hotel ***Városnézés Rómában egyénileg Hotel ***Városnézés Rómában egyénileg Hotel ***Városnézés Rómában egyénileg Hotel ***Városnézés Rómában egyénileg Hotel ***
már 13 225 Ft-tól
Fő/éj

Ajánlatunk egy felejthetetlen egyéni utazás az európai kultúra bölcsőjébe. Az örök város elképesztően sok látnivalóval, műemlékkel és fantasztikus kulináris élményekkel várja az ide látogatókat, az egykori hatalmas birodalom központja méltán Európa egyik legfőbb turista látványossága. A városlátogatás program tetszőleges indulási nappal és időtartamra foglalható! Utazás, körutazás, városlátogatás, hétvége: Róma az egyik legjobb úticél!

Program:

1.nap - Budapest, Róma
Elutazás menetrend függvényében Rómába Budapestről. Utazás a szállodába egyénileg, a szobák elfoglalása. Erre a napra javasoljuk a Colosseum és a Forum Romanum felkeresését.

2.nap - Róma
Reggeli után érdemes a napot a Vatikánban kezdeni és felkeresni a Vatikáni Múzeumot a kihagyhatatlan Sixtusi kápolnával, valamint a Szent Péter teret a Bazilikával együtt. Délután kellemes sétát tehetünk a Piazza Navona - Spanyol lépcső - Trevi kút útvonalon.

3.nap - Róma
Reggeli után sétálhatunk Róma utánozhatatlan hangulatú kis utcácskáin, felfedezhetjük az eldugott kis tereket, vagy kirándulhatunk Róma környékére és felkereshetjük Tivolit a Hadrianus villával valamint a Villa d"Este-vel.

4.nap - Róma, Budapest
Reggeli után szabadprogram, majd a menetrend függvényében utazás egyénileg a repülőtérre, hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal.

Tervezett menetrendek

(2016.09.17. indulás):
BUD 18:15 - 20:00 FCO
FCO 21:30 - 23:10 BUD

(2016.10.12. indulás):

BUD 07:05 - 08:45 FCO

FCO 15:00 - 16:45 BUD

(2016.10.19. indulás):

BUD 07:05 - 08:45 FCO

FCO 15:00 - 16:45 BUD

x

Ár tartalmazza:

Repülőjegyet az Alitalia légitársaság Budapest-Róma-Budapest útvonalon közlekedő menetrend szerinti járatára, szállást 3 éjszakára *** szálloda standard szobáiban reggelis ellátással (várható szálloda: Hotel Athena *** Roma), személyenként 1 db max. 8 kg-os kézipoggyászt illetve személyenként 1 db 23 kg-os feladható poggyászt. A repülőjegy foglalása speciális feltételekhez kötött, kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Ár nem tartalmazza:

a repülőtéri illetéket (25 000 Ft/fő), az útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást és az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő), privát transzfert repülőtér - szálloda között (1-2 fős 16 900 Ft/irány/autó, 3-7 fős 25 900 Ft/irány/autó áron foglalható!).

4 nap / 3 éj

Vízum: Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.

A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom.