EUB utasbiztosítás

NEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás Budapestről

NEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás Budapestről
NEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlNEFERTITI HAJÓÚT 5* *****- Utazás Budapestről
már 21 272 Ft-tól
Fő/éj

15 nap / 14 éjszaka
minimum 6 fő jelentkezése esetén indul

Hurghada - Asszuán - Luxor - Kairó - Hurghada

- 3 éj hajón (4*) teljes panzióval
- 1 éj vonaton (kötelező hálófülkében )
- 2 éj Kairóban (4*) félpanziós ellátással
- 8 éj Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében (4* vagy 5*) all inclusive ellátással

A PROGRAM RÉSZLETEZÉSE

1. nap
Indulás Budapestről közvetlen charterjárattal Hurghadára. Megérkezés, a vízum ügyintézése, majd transzfer a Hurghada/El Gouna/Safaga körzetében fekvő a szállodába, bejelentkezés és vacsora.

2. nap
Korán reggel indulás Asszuán felé. Megérkezés, a Philae-i templomok meglátogatása, amelyeket az Asszuáni Nagy Gát építése miatt Philae szigetéről egy másik szigetre telepítettek át. A nagyobbik templomot Izisznek és Hórusznak emelték, a kisebbiket Hathornak. Ezután beszállás a hajóra, majd indulás Kom Ombo-ba. Ebéd a hajón. Kom Ombo Ptolemaiosz-kori templomának megtekintése után vacsora és szállás a hajón. (A sok program miatt előfordulhat, hogy Kom Ombo megtekintése csak másnap reggel lesz)

3. nap
Reggeli után hajózás Edfu-ba, majd az Edfu-i Hórusz templom meglátogatása, amely Krisztus előtt az első században készült el, korának legteljesebb egyiptomi emléke. A gigantikus műemléket konflisokkal lehet megközelíteni. Ebéd a hajón. Délután az Esna-i zsilipen keresztül hajózás Luxorba . Vacsora és szállás a hajón.

4. nap
Reggeli után a Nyugati Part meglátogatása: Királyok völgye, Hatsepszut királynő temploma, Memnon-kolosszusok és egy alabástromműhely. Visszatérés a hajóra majd ebéd. Ezután a monumentális karnaki és luxori templomok megtekintése. Vacsora és szállás a hajón. (A sok program miatt előfordulhat, hogy a Karnaki és Luxori templom megtekintése másnap lesz)

5. nap
Reggeli után egész napos szabad program Luxorban. Este transzfer a vasútállomásra, éjjel utazás vonattal Kairóba (kötelező hálófülkében, 3 ágyas nem lehetséges)

6. nap
Reggel érkezés Kairóba, transzfer a szállodába. Egész napos program Kairóban. Egyiptom Múzeum, Gizai Piramisok, Szfinx, papiruszműhely, ékszerüzlet meglátogatása. Esti fakultatív program lehetőség: hang-és fényjáték Gizában (külön fizetendő). Vacsora és szállás a kairói szállodában (4*).

7. nap
Reggeli után szabadprogram Kairóban ( fakultatív programként szakkarai kirándulás-külön fizetendő ). Vacsora és szállás a kairói szállodában.

8. nap
A délelőtti órákban transzfer a Hurghada/El Gouna/Safaga körzetében fekvő üdülőhelyre. Szállás és vacsora a szállodában.

9.-14. nap
Pihenés és szabad program az üdülőhelyen

15. nap
Transzfer a hurghadai repülőtérre, hazautazás Budapestre charterjárattal.

* Az Esna-i zsilipet egyes időszakokban lezárják, ilyenkor a program annyiban módosul, hogy a hajó Luxor helyett Esna-ban köt ki. A vacsora és a szállás továbbra is a hajón történik, a műemlékeket Luxor helyett Esnából, transzferrel tekintik meg.

Áraink tartalmazzák

- repülőjegy árát oda-vissza Budapest-Hurghada- Budapest közvetlen charterjárattal
- buszos transzferek a körút folyamán
- 3 éjszaka hajón (4*) teljes panzióval
- 1 éjszaka vonaton (kötelezően hálófülkében - 3 ágyas nem lehetséges)
- 2 éjszaka Kairóban (4*) félpanzióval
- 8 éjszaka Hurghada/El Gouna/ Safaga körzetében (4* vagy 5*) all inclusive ellátással
- a programban szereplő belépőjegyek (kivéve a fakultatív programokat)
- a helyi magyar nyelvű képviselő által nyújtott szolgáltatások (a transzferek- busz és vonat - során helyi, angolul beszélő képviselő kíséri az utasokat, magyar nyelvű idegenvezető nem minden esetben biztosított)

Külön fizetendő

- repülőtéri illeték, biztonsági díj, kerozin felár: 45.900 Ft (Az ár változtatásának jogát fenntartjuk!)
- vízumdíj 7.000 Ft
- stornobiztosítás - a részvételi díj 1,2 %-a
- Betegség-, Baleset-, Poggyászbiztosítás:
AIR SILVER 630 Ft/fő/éj
AIR GOLD 850 Ft/fő/éj
- fakultatív programok árai, amelyek a helyi képviselőnél fizethetők be a helyszínen
- Szervizdíj: 5.000 Ft. (a Közel-Keleten szokás, az idegenforgalom alapfeltétele a borravaló, amit helyi képviselőnk használ fel a könnyebb ügyintézés érdekében (ún. belső személyzet, határőrök, vámtisztek, szállodai management, 15 éves kor alatti utasainknál ezzel az összeggel nem kell számolni).

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az All inclusive ellátás csak a hurghadai sz??llásra vonatkozik. 1. gyermek 2-15 éves korig 2 felnőttel egy szobában történő elszállásolás esetén nem fizet felárakat 5*-os szállodára. Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a körutak és nílusi hajóutak foglalása esetén irodánk nem tudja a foglaláskor az utas számára pontosan megadni, hogy mely szállodákban lesznek elhelyezve a résztvevők, csak a szállás helyi besorolás szerinti minősítését tudjuk a szerződésbe foglalni és garantálni.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a programelemek sorrendje és az elérhető fakultatív programok változhatnak a helyszíni körülmények függvényében!

Irodánk a program változtatásának jogát fenntartja a helyszíni körülmények függvényében.

A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom.