EUB utasbiztosítás

Mediterrán szellő - Pullmantur Sovereign - all inclusive

Mediterrán szellő - Pullmantur Sovereign - all inclusive
Mediterrán szellő - Pullmantur Sovereign - all inclusiveMediterrán szellő - Pullmantur Sovereign - all inclusiveMediterrán szellő - Pullmantur Sovereign - all inclusiveMediterrán szellő - Pullmantur Sovereign - all inclusiveMediterrán szellő - Pullmantur Sovereign - all inclusiveMediterrán szellő - Pullmantur Sovereign - all inclusiveMediterrán szellő - Pullmantur Sovereign - all inclusive
már 17 000 Ft-tól
Fő/éj
Útvonal: Barcelona – Olbia – Nápoly – Civitavecchia/Róma – Firenze/Pisa – Toulon/La Seyne-Sur-Mer – Barcelona
Hajótársaság: Pullmantur Cruises
Hajó: Sovereign
Időtartam: 7 éjszaka
Ellátás: all inclusive
Utazás: egyénileg

Menetrend
NapKikötőÉrkezésIndulás
1. nap (szombat)Barcelona (Spanyolország)-18.30
2. nap (vasárnap)Tengeri nap--
3. nap (hétfő)Olbia (Olaszország)09.0017.00
4. nap (kedd)Nápoly (Olaszország)09.0019.00
5. nap (szerda)Róma (Olaszország)09.0019.00
6. nap (csütörtök)Livorno/Firenze/Pisa (Olaszország)07.3019.00
7. nap (péntek)Toulon/La Seyne-Sur-Mer (Franciaország)09.3018.30
8. nap (szombat)Barcelona (Spanyolország)09.00-


SOVEREIGN
A Sovereign fedélzetén minden este felfedezhetőek az „El Guadiana” étterem saját séfjének páratlan különlegességű vacsora ajánlatai, valamint szintén lehetőség nyílik megkóstolni reggeli és ebéd alkalmával is az étterem sajátosságait. A Wu Fusion exkluzív kivitelezésű éttermében a távol-keleti és az európai konyha ízvilága is felfedezhető. A bárok hangulatos környezetet biztosítanak egy finom kávé elfogyasztásához a zongora dallamait hallgatva. A gyermekeknek a hajó által speciálisan kifejlesztett tematikus játékok és programok nyújtanak minőségi szórakoztatást. A Broadway színházban esténként kiváló művészek varázsolják el az utazókat.

A hajóutak esetében a feltüntetett árak Ft/fő-től árak, melyek az aktuális szabad helyek és kabin kategóriák szerint vannak feltüntetve. A foglalás időpontjában ettől azonban akár jelentősen eltérhetnek az árak, mivel a hajóutak foglalása országonként és dinamikusan változik. Ezért ajánlatkéréskor illetve foglaláskor minden esetben az utazási tanácsadó által megadott ár az irányadó.

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza: 7 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában, all inclusive ellátás, a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata.

A részvételi díjon felül fizetendő:
a kikötőbe jutás költsége, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás (csak útlemondási biztosítás kötésekor a részvételi díj 2%-a; EUB betegség-, baleset- és poggyászbiztosítással egyidejűleg az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5 %-a).


A fenti árak a szabad helyek függvényében érvényesek! További részletekről és ajánlatainkról érdeklődjék irodánkban.

A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom.