EUB utasbiztosítás

Lélegzetelállító Dél-Kína ****

Lélegzetelállító Dél-Kína ****
Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****Lélegzetelállító Dél-Kína ****
már 99 428 Ft-tól
Fő/éj

Hongkong és Kanton tízmilliós megapoliszai után, csendesebb vizekre evezünk, a kínai képeslapok állandó szereplője a Li-folyó és környéke kerül felfedezésre. Ezek után a Guilin-ben található Ludiyan-barlagok látnivalóit is felülmúlva, egy további szenzációt tartogatunk: a Zhangjiajie nemzeti parkban látható kvarc-homokkő oszlopok akár 1000 méteres magasságba is tornyosulhatnak, amelyek lélegzetelállító látványa ihlette az Avatar lebegő szikláinak megjelenítését. Az adrenalinfüggők az ottani Grand Canyon-on átívelő üveghíd teszi próbára bátorságát. Végezetül visszatérünk a 21 századba, Sanghajban tölthet még egy feledhetetlenül színes napot a csoport.

Program:

1. nap
Elutazás Budapestről, az Emirates légitársaság járatával Dubajba.

 2. nap
Dubajból a menetrend szerint tovább utazás Hongkongba. A délutáni megérkezés után transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása, pihenés. A késődélután folyamán félnapos informatív városnézés Kowloon városrészben, megcsodálva az öböl esti fényeit. Szállás Hongkongban.

3. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés. A délelőtt folyamán félnapos városnézés Hongkongban: Viktória csúcs, Repulse öböl, Aberdeen halászfalu, majd ebéd. Délután vonattal utazás Kantonba, ahol szállás.

4. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés. A délelőtt folyamán félnapos városnézés Kantonban: a Chen család temploma és a Hat Banyanfa temploma, majd ebéd. Délután vonattal utazás Guilinba, ahol szállás.

5. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés. Egész napos folyami hajókirándulás a Li-folyón, meseszép látképek között, ebéddel. Szállás Yangshuoban.

6. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés buszos út Guilinba, ahol félnapos városnézés és a Ludiyan-barlangok megtekintése. Ebéd, majd transzfer a repülőtérre, belföldi járattal utazás Zhangjiajie-be. Szállás már a nemzeti park területén belül.

7. nap
Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás a Zhangjiajie Nemzeti Parkban, ebéddel: a világhírű Tianmen hegyek, az ottani Grand Canyon és a bátorságpróbáló üveghíd. A nap végén a repülőtérre, belföldi járattal utazás Sanghajba, ahol szállás.

8. nap
Reggeli a szállodában, a délelőtt szabad. Kijelentkezés a szállodából, majd délután félnapos városnézés, vacsorával: a helyreállított óváros, a Yu-Yuan kert, séta a Bundon és a Nanjing road-on. Este elutazás Dubajba, a Sanghaji Nemzetközi repülőtérről.

9. nap
Dubajból repülőút Budapestre, érkezés a menetrend szerint.

x

Ár tartalmazza:

Repülőjegyet, 6 éjszaka szállást helyi 4 csillagos szállodákban, félpanziós ellátást (6 alkalommal), nagysebességű vonatok jegyeit és belföldi repülőjegyet, transzfereket és kirándulásokat, a városnézéseket a csoporttal együtt utazó magyar nyelvű idegenvezetéssel és a programban szereplő látványosságok belépőjegyeit. 

Ár nem tartalmazza:

Repülőtéri illetéket, helyi szervízdíjakat, vízumdíjat, útlemondási biztosítást, valamint a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Előleg:

Foglaláskor a teljes részvételi díj 40%-a fizetendő. Amennyiben a jelentkezés az indulás dátumához képest 30 napon belüli, már a teljes részvételi díj fizetendő.

Vízum: Magyar állampolgárok kizárólag érvényes vízum birtokában kezdhetik meg utazásukat Kína felé, ezért mindenképp az utazást megelőzően turista vízumot kell beszerezni. Ennek ügyintézését irodánk vállalja. Feltételei: a hátralék befizetésekor (indulás előtt 30 nappal) a következő dokumentumokra van szükség: útlevél, amely a hazautazás dátumától számítva még 6 hónapig érvényes, az útlevélbe kell legyen két egymással szemben elhelyezkedő üres oldal, egy fénymásolat az útlevél fényképes oldaláról, 1 db színes igazolványkép és egy kitöltött vízumkérő lap.

A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom.