EUB utasbiztosítás

Izrael arcai

Izrael arcai
Izrael arcaiIzrael arcaiIzrael arcaiIzrael arcaiIzrael arcaiIzrael arcai
már 45 833 Ft-tól
Fő/éj

Az izraeli hagyományok, a történelem és a kultúra megismerésére invitáljuk Utasainkat. Olyan helyszíneket keresünk fel, melyek fontos állomásai voltak a kereszténység kialakulásának. Utunk igazi feltöltődést nyújt testnek és léleknek egyaránt.

Utazás módja: Budapest - Tel Aviv –Budapest útvonalon az ElAl menetrendszerinti járataival

Elhelyezés: kétágyas szobákban, középkategóriás szállodákban

Ellátás:
büfé reggeli


1. nap:    Budapest – Tel Aviv – Jeruzsálem

Utazás Budapestről az ELAL Izraeli Légitársaság menetrendszerinti járatával a Ben Gurion repülőtérre, majd autóbusszal Jeruzsálembe. A Via Dolorosa és a Szent Sír Bazilika megtekintése után,  szállás Jeruzsálemben.

2. nap:    Jeruzsálem – Betlehem

A reggelit követően indulunk az Olajfák hegyére – Jeruzsálem legszebb kilátójához. Ezután látogatás Jeruzsálem óvárosában. A Sion-hegyen megtekintjük Dávid király sírját, az Utolsó Vacsora termét, az Elszenderülés templomát. Innen a zsidónegyedbe megyünk; Siratófal. Rövid szabadidő a bazárban, majd délután felkeressük Betlehemben: Születés Bazilikát, Pásztorok mezejét. Szállás a Jeruzsálemben.

3. nap:    Judeai sivatag és a Holt tenger – Qumran – Galilea

A reggelit követően korai indulás a Júdeai sivatagba, ott a Megkísértés hegyére. Egészen megközelítjük a Szent György kolostort, innen nézzük meg Jerikó városát. Ezt követően a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tengerhez utazunk. Meglátogatjuk az eredeti keresztelőhelyet Betániában, majd megállunk Ein Gedi oázisánál, ahol gyalogsétával elmegyünk a Dávid patak első vízeséséig, ahová Dávid menekült Saul üldözése elől. Ezután Qumranban teszünk látogatást, majd a Holt-tenger egyik fürdőhelyéhez érve fürdőzés. Ezután észak felé utazunk a Jordán folyó völgyén Galileába. Szállás Tiberiasban.

4. nap:    Galilea legfontosabb színhelyei

Reggeli után hajóra szállva egy csendes órát töltünk a tavon, majd utazás a Genezáreti tó körüli szent helyekhez: Yardenitben megtekintjük a Jordán folyó hagyományos keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül Mária-Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére, valamint Tabghára, a kenyér és halszaporítás csodájának színhelyétre utazunk. majd utunkat Capernaumban folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához. Délután látogatás Názáretben, az Angyali Üdvözlet Bazilikában. Szállás Tiberiasban.

5. nap:    Golán fennsík – Bet Shean - Sahne

Reggeli után a Hermon hegy lábánál, a Golán fennsíkon Caesarea Philippi ősi városának romjainál kezdjük a napot, majd a fennsík egyik legszebb kilátójánál csodáljuk meg Galilea panorámáját. Látogatás Bet Shean Nemzeti Parkban. Ezt követően fürdőzés édenkerti környezetben a Gilboa hegy lábánál, Sahnén. Utazás Netanyára. Szállás Netanyán.

6. nap:    A Fölközi-tenger partvidéke

Reggeli után Rosh Hanikra lenyűgöző mészkőbarlangjait tekintjük meg. Ezután Akkó várához, majd Caesareába, Nagy Heródes csodálatos kikötővárosába utazunk. Visszatérés Netanyára, szabadidő. Szállás Netanyán.

7. nap:    Netanya – Tel Aviv – Budapest

A reggelit követően a partvidéket követve érjük el Tel Avivot, látogatás Jaffó óvárosában. Informatív városnézés, majd szabadidő Tel Avivban. Délután transzfer a repülőtérre, majd az esti géppel indulás Budapestre.

Az ár tartalmazza:
Repülőjegyet, szállást reggelivel, transzfert a repülőtérről a szállodáig, és vissza, légkondicionált autóbuszt az utazás teljes időtartamára, 1 órás hajózást a galileai tavon, magyar nyelvű idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza:

Félpanziót: 25.000.-Ft, repülőtéri illetékeket, belépőjegyeket: 80 USD, helyszínen fizetendő szervizdíjat: 50 USD, útlemondási biztosítást, BBP.

 Egyágyas felár:69.000.-Ft

Az útlevélnek a hazautazástól számítva 6 hónapig érvényesnek kell lennie!


A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom.