EUB utasbiztosítás

Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)

Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)
Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)Felülmúlhatatlan Andalúzia (Repülő)
már 26 414 Ft-tól
Fő/éj

Időpontok:

JÚN. 17 - 24
SZEPT. 16 - 23
SZEPT. 30 - OKT. 07 *
OKT. 21 - 28 *


Részvételi díj:
189. 900 Ft  
195. 900 Ft *+
reptéri illeték: 39. 900 Ft

1 á. felár. 47. 800 Ft

vacsora
felár: 21.900.- Ft

Gibraltár fak. program: 8.500 Ft (min. 12 fő)

Tervezett létszám: 29-36 fő
Felár 22-28fő esetén: 8.500 Ft
Minimum létszám: 22 fő

Elhelyezés:

  • 3 éj 3*  hotelben Torremolinos egyik legszínvonalasabb részén 350 m-re a tengerparttól
  • 1 éj 4*-os  hotelben Costa de la Luz régióban
  • 2 éj 3*-os színvonalas hotelben Sevilla közelében
  • 1 éj 3 *-os szállodában Granada külvárosában
Ellátás:
  • 7 reggeli (ebből 6 büfé, 1 kont. reggeli)
Utazás:
  • Wizz Air menetrendi járatával Bp-Malaga-Bp. útvonalon
  • Helyi programok (kiv. 3. nap) valamint reptéri transzferek légkondícionált külön busszal
Idegenvezetés Irodánk idegenvezetője mellett 2 programon Alhambra-ban és Cordoba városában helyi szakképzett idegenvezető is csatlakozik a csoportunkhoz!

Belépők: kb 100.- EUR

Program: Szédítő műemlékhalmaz - és nemcsak mennyiségileg hanem minőségben is! Mindehhez különleges tengerpartok, hegyláncok adnak körítést! Érdemes velünk tartani - és alaposan felkészülni!

1.nap: Esti utazás repülővel Malaga-ba. Szállás elfoglalása Torremolinos híres üdülőváros központjában. (3 éj)  

2.nap:
RONDA- MARBELLA A Costa del Sol híres tengerparti útján haladunk nyugati irányban, majd vad hegyeken át: Ronda - egész Spanyolország legromantikusabb városának tartják a meredek kör alakú sziklapalotára épült várost, amely műemlék sokaságával várja a turistákat: arab fürdő, Spanyolország legrégebbi arénája, a mór király háza, Mondrajón Palota és a lenyűgöző völgyhíd.  Marbella - óvárosi séta a fehér utcákon, szabadidő a nagyvilági üdülővárosban.  

3.nap:
MALAGA-MIJAS Választható programként helyi közlekedéssel az iroda idegenvezetőjével: de. Malaga - városnézés keretében: katedrális, Alcazaba-vár, Picasso Múzeum. Du. megtekinthető Mijas, egy tipikus fehér házsorokból, terekből álló hegyi andalúz kisváros (helyi járattal)  

4.nap: GIBRALTÁR (fak.) - COSTA DE LA LUZ
- Egy különleges élményt nyújt a mind a mai napig brit fennhatóság alatt álló ,,sziklagyarmat" megtekintése. Fakultatív program keretében látogatást teszünk, külön légkondicionált mini busszal, helyi idegenvezetéssel: a szabadon élő majmokról is elhíresült sziklánál, ahonnan rendkívüli kilátás nyílik a Gibraltári-szoroson át (Útlevél szükséges!!) Észak-Afrikára; a St. Michael cseppkőbarlangjánál, valamint az Európa Pontnál, majd séta a Main Street pub-jai és terei mentén; anglikán templomok. Európa legdélibb pontjának érintésével (fotószünet) haladunk a festői Costa de la Luz mentén, melynek partjait már az Atlanti-óceán mossa. CONIL de la Frontera - egy elbűvölően szép andalúz kisváros: séta az óceáni promenádon és a hófehér kanyargós utcákon, bájos műemléki tereken. Szállás a Costa de la Luz parti régióban.

5.nap: CADIZ- JEREZ A korabeli nagy felfedezésekről ismert híres kikötőváros Európa legrégebbi (főníciai) alapítású városa. Séta az óceánba nyúló földnyelvre épült óvárosban: barokk katedrális, Santa Cruz, díszes városkapu. Jerez de la Frontera - a sherry ital őshazájában megtekintjük: XII. sz. Alcazar arab fürdőkkel, impozáns katedrális, mudejar stílusú San Dionisia; szabadidő a bájos tereken; szállás Sevilla környékén. (2 éj)

6.nap:
SEVILLA - az andalúz ragyogás Egésznapos városnézés. Sokan egész Spanyolország legkarakteresebb városának tartják - nem alaptalanul: a világhírű Giralda torony uralta katedrális, az Arany-torony a Santa Cruz negyed hófehér és virágos szűk utcái és palotái a világkiállításra épült Plaza de Espana mind rabul ejtik az utazót.

7.nap: CARMONA -
CORDOBA a Mezquita-val Carmona - Andalúzia jellegzetes erődített kisvárosainak gyöngyszeme (városkapuk, tornyok, ódon templomok, vár). Utána Andalúzia mór-keresztény műemlékvárosában megtekintjük: Mezquita (mór eredetű káprázatos mecset oszlopok százaival, a középre beépített katedrálissal, narancsos udvar), Andalúz Ház, Alcazar (a kalifák egykori rezidenciája díszkerttel, mozaikokkal), Guadalquivir folyó régi hídja, séta a fehér város egyéb műemlékei, patio-i mentén. Szállás Granada környékén.

8.nap: GRANADA-Alhambra-NERJA
Az Alhambra Pazar palotaegyüttese a sokat fotózott oroszlános udvarral és a kapcsolódó Generalife díszkert a várost joggal tették világhírűvé; reneszánsz katedrális; séta a labirintusszerű mór negyedben (Albaicin, a katolikus királyok híres emlékműve Granada óvárosában). A Sierra Nevada oldalában utazunk a tenger felé: Nerja - festői tengerbe nyúló kiszögellésénél épült óváros, főként a páratlan Balcon de Európa panoráma sétányról nevezetes. Majd transzfer Malaga repterére és utazás haza este.

x
A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom.