EUB utasbiztosítás

FARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás Budapestről

FARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás Budapestről
FARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás BudapestrőlFARAON HAJÓÚT 5* *****- Utazás Budapestről
már 24 128 Ft-tól
Fő/éj

11 nap / 10 éjszaka
minimum 8 fő esetén

Hurghada - Kairó - Alexandria -Luxor - Asszuán - Hurghada

- 4 éj hajón (4*) teljes panzió
- 1 éj vonaton (kötelező hálófülkében az ár tartalmazza)
- 2 éj Kairóban (4*) félpanzióval
- 3 éj Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében (4* vagy 5*) all inclusive ellátással

A PROGRAM RÉSZLETEZÉSE

1. nap
Indulás Budapestről közvetlen charterjárattal Hurghadára. Megérkezés, a vízum ügyintézése, majd transzfer a Hurghada/El Gouna/Safaga körzetében fekvő szállodába, bejelentkezés és vacsora.

2. nap
Hajnalban indulás Kairóba. Megérkezés, a szállás elfoglalása (4*) majd délután fakultatív program .Esti fakultatív lehetőség: hang-és fényjáték Gízában (külön fizetendő).

3. nap
Reggeli után indulás Alexandriába, amely Kairótól 208 km-re, északra a Földközi-tenger partján, a Nílus deltatorkolatában fekszik. Egész napos városnézés Alexandriában, melyet még i. e. 331-ben Nagy Sándor alapított és önmagáról nevezett el. Évszázadokon át az ókor egyik legpompásabb, legnagyobb városa volt (méret tekintetében csak Róma előzte meg). Híres volt, mint a tudományok székhelye. Látnivalók megtekintése (görög-római emlékek, színház, katakombák, könyvtár) és ebéd, majd visszatérés Kairóba. Vacsora és száll??s a kairói szállodában (4*)

4. nap
Egész napos program Kairóban. Egyiptom Múzeum, Gizai Piramisok, Szfinx, papiruszműhely, ékszerüzlet meglátogatása.Vacsora és szállás a kairói szállodában (4*) Este transzfer a vasútállomásra, éjjel utazás vonattal Luxorba (kötelezően hálófülkében -3 ágyas nem lehetséges),

5. nap
Korán reggel megérkezés, majd beszállás a hajóra (4*), ebéd. Ebéd után a Nyugati Part meglátogatása:Királyok-völgye, Hatsepszut temploma,Memnon kolosszusok,alabástromműhely.Vacsora és szállás a hajón

6. nap
Reggeli után a monumentális Karnaki és Luxori templomok megtekintése Ebéd a hajón ,majd hajókázás Esnán keresztül Edfuba.Vacsora és szállás a hajón.

7. nap
Reggeli után az Edfu-i Hórusz templom meglátogatása, mely Krisztus előtt az első században készült el, korának legteljesebb egyiptomi emléke. A gigantikus műemléket konflisokkal lehet megközelíteni. Ebéd a hajón. Délután hajózás Kom Ombo-ba. Kom Ombo Ptolemaiosz kori templomának megtekintése után hajózás Asszuánba. Vacsora és szállás a hajón.

8. nap
Reggeli után fakultatív programként lehetőség van Abu Simbel-be utazni az UNESCO világörökségként számon tartott II. Ramszesz sziklatemplomait meglátogatni (külön fizetendő). Dél körül visszaérkezés a hajóra, majd szabad program (asszuáni bazárlátogatás,fakultatív lehetőségként felukkázás a Níluson, Nagy Gát megtekintése-külön fizetendő). Vacsora és szállás a hajón.

9. nap
Reggeli után a Philaei templomok meglátogatása, amelyeket az Asszuáni Nagy Gát építése miatt Philae szigetéről egy másik szigetre telepítettek át. A nagyobbik templomot Izisznek és Hórusznak emelték, a kisebbiket HathornakDélután transzfer a Hurghada/El Gouna/Safaga körzetében fekvő üdülőhelyre. Szállás és vacsora a szállodában.

10. nap
Szabad program az üdülőhelyen

11. nap
Transzfer a hurghadai repülőtérre, hazautazás Budapestre charterjárattal.

* Az Esna-i zsilipet egyes időszakokban lezárják, ilyenkor a program annyiban módosul, hogy a hajóra beszállás Luxor helyett Esna-ban lesz, a vacsora és a szállás továbbra is a hajón történik, a műemlékeket Luxor helyett Esnából, transzferrel tekintik meg.

Áraink tartalmazzák

- repülőjegy árát oda-vissza Budapest-Hurghada-Budapest közvetlen charterjárattal
- buszos transzferek a körút folyamán program szerint
- 4 éjszaka hajón (4*) teljes panzióval
- 3 éjszaka Hurghada/El Gouna/Safaga körzetében (4* vagy 5*) all inclusive ellátással
- 2 éjszaka Kairóban (4*) félpanzióval
- 1 éjszaka vonaton (kötelező hálófülkében- ár tartalmazza, 3 ágyas nem lehetséges)
- a programban szereplő belépőjegyek (kivéve a fakultatív programokat)
- a helyi magyar nyelvű képviselő által nyújtott szolgáltatások (a transzferek során helyi, angolul beszélő képviselő kíséri az utasokat, magyar nyelvű idegenvezető nem minden esetben biztosított)

Külön fizetendő

- repülőtéri illeték, biztonsági díj, kerozin felár: 45.900 Ft / fő (Az ár változtatásának jogát fenntartjuk!)
- vízumdíj 7.000 Ft
- stornobiztosítás - a részvételi díj 1,2 %-a
- Betegség-, Baleset-, Poggyászbiztosítás:
AIR SILVER 630 Ft/fő/éj
AIR GOLD 850 Ft/fő/nap
- fakultatív programok árai, amelyek a helyi képviselőnél fizethetők be a helyszínen
- Szervízdíj: 5.000 Ft. (a Közel-Keleten szokás, az idegenforgalom alapfeltétele a borravaló, amit helyi képviselőnk használ fel a könnyebb ügyintézés érdekében (ún. belső személyzet, határőrök, vámtisztek, szállodai management, 15 éves kor alatti utasainknál ezzel az összeggel nem kell számolni).

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az All inclusive ellátás csak a hurghadai szállásra vonatkozik. 1. gyermek 2-15 éves korig 2 felnőttel egy szobában történő elszállásolás esetén nem fizet felárakat 5*-os szállodára. Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a körutak és nílusi hajóutak foglalása esetén irodánk nem tudja a foglaláskor az utas számára pontosan megadni, hogy mely szállodákban lesznek elhelyezve a résztvevők, csak a szállás helyi besorolás szerinti minősítését tudjuk a szerződésbe foglalni és garantálni.

Irodánk a program és ár változtatásának jogát fenntartja a helyszíni körülmények függvényében!

A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom.