EUB utasbiztosítás

Benelux körút (Busz)

Benelux körút (Busz)
Benelux körút (Busz)Benelux körút (Busz)Benelux körút (Busz)Benelux körút (Busz)Benelux körút (Busz)Benelux körút (Busz)Benelux körút (Busz)Benelux körút (Busz)Benelux körút (Busz)Benelux körút (Busz)Benelux körút (Busz)
már 19 986 Ft-tól
Fő/éj

Időpontok : Júl.15-22; Szept.9-16.

Részvételi díj: 145 900 Ft
1 ágyas felár: 24 900 Ft

4 vacsora felár: 22 900 Ft


Elhelyezés:
o 3 éjszaka Antwerpen / Berchem negyedében 3* hotelben 
o2 éj Amszterdam környékén, középkategóriás hotelben,
o2 éj bajor panzióban

Ellátás:

7 büfé reggeli
4 fakultatív vacsora (az 1., 3., 4., 7. napokon)

Utazás/Id.vez.:
összkomfortos autóbusszal ( légkondi,videó, büfé,WC)
iroda idegenvezetője az út során végig!

Vidéki csatlakozási lehetőség - Ld. Hasznos tudnivalók

Program: Belgium - felkeressük a brüsszeli csipke és az Európai Unió hazájának legszebb városait, Flandria száztornyú hírességeit. Tengerparti homokdűnék, hajózó csatornák, tulipánmezők és karcsú templomtornyok, szélmalmok tövében legelésző tarka tehenek - ez már mind Hollandia varázsa! A kifelé és haza utat csodás bajor és osztrák kisvárosok megismerésével színesítjük.

1.  nap: Passau - Straubing

Passau - nagymultú kereskedováros a Duna, Inn és Ilz összefolyásánál: barokk dóm, séta a folyók közé ékelt pazar óvárosban; Straubing - hangulatos bajor város középkori arculattal, tornyokkal. Szállás Regensburgtól 20 km-re egy jellegzetes bajor stílusú fogadóban. (660 km)

2.  nap: Regensburg - Luxemburg
Városnézés a Felso - Duna "hercegének" tartott Regensburg-ban: gótikus katedrális, városháza, óvárosi séta. Luxemburg - ismerkedés a gazdag nagyhercegség különlegesen szép fekvésu fovárosával: hercegi palota, dóm, viadukt. Továbbutazás az Ardennek lankáin át Belgium szívében; szállás Antwerpenben. (830 km) /3 éj/

3.  nap: Antwerpen - Mechelen - Brüsszel
Antwerpen - ismerkedés a gyémántkereskedelemből meggazdagodott város díszes központjával, Schelde-part, városháza a piactérrel, Európa egyik éegszebb és legnagyobb katedrálisa, Húskereskedők Háza (kívülről).Mechelen - tipikus flamand városkép fogadja a turistát: hatalmas piactér városházával és karcsú gótikus katedrálissal; Leuven - világhíru egyetemi város és egyházi központ. Megcsodáljuk a flamand reneszánsz remekmuvét, Európa egyik legszebb városházáját, dóm, Begina-házak; délután Brüsszel, Európa politikai központjának nevezetességeivel ismerkedünk, buszból megtekintjük a Királyi Palotát és az Igazságügyi Palotát, majd séta: Grande Palace (a világ egyik legdíszesebb tere körös-körül muvészien kidolgozott, aranyozott palotákkal), St. Michael templom, Manneken Pis híres szobor. Fényképszünet az Atomiumnál. (140 km)

4.  nap: Gent - Bruges
Ismerkedés Flandria két kiemelkedo ékességével: Gent - a tornyok és csipkés flandriai házak városa; St. Bavo katedrális és környéke egységes muemléki együttest alkot, középkori vízi vár; Bruges - a korai  polgárosodás egyik mintavárosa, Európa jelentos kulturális öröksége: séta a reneszánsz paloták, díszes házsorok és csatornák mentén: piactér, egyedülálló város- és megyeháza, a turista egyik ámulatból a másikba esik: séta a reneszánsz paloták, díszes házsorok és csatornák mentén: piactér, rendkívüli városháza és várostorony (Belfort). Fakultatív sétahajózás a csatornákon.

5. nap:  Rotterdam - Delft - Madurodam - Hága
Rotterdam - fak. felmenet az Euromast kilátótoronyba, ahonnan remek kilátás nyílik Európa legnagyobb tengeri kikötojére és a városra. Utazás Delft - be: a híres fajansz városát átszövik a csatornák és a műemlékek (égbetörő újtemplom, ótemplom és pompás városháza); Madurodam - a "miniatur Hollandia", megtekintése, több mint 100 makett kompozíció mutatja be játékos formában Hollandia nevezetességeit és földrajzát egy csodás parkban. Scheveningen - tengerparti séta Hollandia Nr. 1 üdülohelyén (móló, díszsétány); Megtekintjük (kívülről) Hága nevezetes épületeit: tóparti parlament és kormányzati épületek, Börtönkapu, Nagytemplom, Nemzetközi Bíróság épülete. Szállás Amszterdam környékén (2 éj)

6.  nap: Volendam  - Zaanse Schans  - Amsterdam
Volendam - zöld faházaival, élo folklórjával, csatornáival méltán az egyik legnépszerubb holland turistaközpont; Felkeressük a csatornák melletti  látványos és első folklórt bemutató skanzenfalut: szélmalmok, sajtüzem, fapapucs készítő műhely, stb. A délutánt és a kora estét Amsterdamban, "észak Velencéjében" töltjük: látogatás a "Coster Diamonds" gyémántcsiszoló üzemben bemutatóval, hajókázással egybekötött városnézés a csatornákról, fak. lehetőségként: a világhírű Rijks/van Gogh Múzeum; Dam tér és temploma; esti szabadido a belváros és a szórakozó negyed felfedezésére.

7.  nap: Aachen
Reggeli után induláűs, utunk Aachen felé tart - megtekintjük a német-római császárok IX. századi koronázó-templomát; a gótikus városháza és az azt övezo terek, utcák Németország egyik legértékesebb városképét nyújtják; szabadido és vásárlási lehetoség; utazás Köln - Frankfurt útvonalon délre, esti érkezés a szálláshelyre Bajorországba. (680 km)

8.   nap: Enns - Melk
Utazás haza Ausztrián át megállásokkal; Enns - séta az idillikus felso-ausztriai városkában; Melk - az apátsági dóm megtekintése. Érkezés Budapestre az esti órákban. (640 km)


A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom.