EUB utasbiztosítás

A görög szigetvilág felfedezése - Celestyal Olympia

A görög szigetvilág felfedezése - Celestyal Olympia
A görög szigetvilág felfedezése - Celestyal OlympiaA görög szigetvilág felfedezése - Celestyal OlympiaA görög szigetvilág felfedezése - Celestyal Olympia
már 28 000 Ft-tól
Fő/éj
Útvonal: Athén/Pireusz – Mykonos – Kusadasi – Patmos – Rodosz – Kréta – Santorini – Athén/Pireusz
Hajótársaság: Celestyal Cruises
Hajó: Celestyal Olympia
Időtartam: 4 éjszaka
Ellátás: teljes ellátás
Utazás: egyénileg


Menetrend
NapKikötőÉrkezésIndulás
1. nap (hétfő)Athén/Pireusz (Görögország)-11.30
1. nap (hétfő)Mykonos (Görögország)18.0023.00
2. nap (kedd)Kusadasi (Törökország)07.0013.00
2. nap (kedd)Patmos (Görögország)16.0021.00
3. nap (szerda)Rodosz (Görögország)07.0018.00
4. nap (csütörtök)Kréta (Görögország)07.0011.30
4. nap (csütörtök)Santorini (Görögország)16.3021.00
5. nap (péntek)Athén/Pireusz (Görögország)06.00-CELESTYAL OLYMPIA
A nyílt tenger gyöngyszeme, egy klasszikus, romantikus nyári hajóút ideális helyszíne a Celestyal Olympia! Az ókori olimpiai játékok bölcsőjéről elnevezett tengerjáró fedélzetén az Égei-tenger ikonikus látnivalói mind bebarangolhatóak miközben a görög vendégszeretet és életérzés körüllengi a hajót. Az étkezések során kihagyhatatlan a mézédes olivaolaj, a feta, a friss zöldségek és gyümölcsök, krémes joghurtok és nem utolsó sorban a kemencéből egyenesen az asztalra kerülő péksütemények kombinációja. Az estéket az autentikus görög zene dallamai töltik be miközben az azúrkék tengeren siklik a hajó a számos kikötési pont egyikére.

A hajóutak esetében a feltüntetett árak Ft/fő-től árak, melyek az aktuális szabad helyek és kabin kategóriák szerint vannak feltüntetve. A foglalás időpontjában ettől azonban akár jelentősen eltérhetnek az árak, mivel a hajóutak foglalása országonként és dinamikusan változik. Ezért ajánlatkéréskor illetve foglaláskor minden esetben az utazási tanácsadó által megadott ár az irányadó.


A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza: 4 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában, teljes ellátás (korlátozott italfogyasztással), a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata.

A részvételi díjon felül fizetendő: a kikötőbe jutás költsége, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás (csak útlemondási biztosítás kötésekor a részvételi díj 2%-a; EUB betegség-, baleset- és poggyászbiztosítással egyidejűleg az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5 %-a).


A fenti árak a szabad helyek függvényében érvényesek! További részletekről és ajánlatainkról érdeklődjék irodánkban.

A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom.